Visgraat vloeren

Een tijdje geleden zagen we even wat minder visgraat vloeren, maar tegenwoordig zijn ze weer erg populair! Visgraat vloeren worden al eeuwenlang gebruikt en dat is niet zonder reden. Dit patroon geeft de ruimte meteen een klassieke en prachtige authentieke uitstraling. Maak uw vloer een echte eyecatcher!

Bepaal de sfeer van uw ruimte

U staat er misschien niet altijd bij stil, maar een vloer is net zo bepalend als de kleuren van uw muur. Een vloer bepaald voor een groot deel de uitstraling van de ruimte. Het is daarom erg belangrijk dat u voor de juiste vloer gaat, het geschikte materiaal kiest, de juiste kleur en een patroon naar wens.

Onze jarenlange ervaring

Brabant Parket heeft al 22 jaar lang ervaring in het leggen van vloeren, maar ook in het adviseren over vloeren. Wij laten u graag kennis maken met ons ruime en unieke aanbod. Onze liefde voor vloeren is ongekend, waardoor wij graag onze passie en kennis over vloeren met u delen.

Kom ons assortiment bekijken!

U bent van harte welkom in onze showroom om ons assortiment te bekijken en uw vragen te stellen aan onze specialisten. Ook wanneer u specifieke wensen heeft kunt u bij ons terecht. We komen graag bij u langs om de ruimte te bekijken, uw wensen door te spreken en u te voorzien van een juist advies.

Een visgraat vloer laten leggen

Heeft u interesse in een visgraat vloer? Neem dan gerust even contact op. Wij komen graag bij u langs om u te voorzien van een advies op maat.