Onze parketteurs zijn Nederlands Kampioen parketleggen

Twee van onze parketteurs waar wij mee werken zijn twee keer Nederlands Kampioen parketlegger geweest. Wij willen hen bedanken voor hun professionele houding en inzet tegenover verschillende uitgevoerde opdrachten.

Professionele parketleggers

Wij werken met professionals en vakbekwame parketleggers. Zij beschikken over de juiste ervaring en kennis om uw vloer te leggen met de perfecte afwerking daarvan. Door onze 22 jaar lange ervaring in het leggen van prachtige vloeren, kunnen wij stellen dat onze klanten het vertrouwen hebben in onze vakkundigheid en advies. Uw vloer zal gegarandeerd 15 tot 30 jaar meegaan. Mocht er alsnog iets gebeuren met uw vloer, dan zijn we er ook voor u.

Advies op maat

Wij komen vooraf langs om de ruimte(s) te bekijken en uw wensen te bespreken, zodat de mogelijkheden doorgenomen kunnen worden. Ook adviseren wij u wat het beste past bij de ruimte, uw budget en uw wensen, zodat er geen verrassingen ontstaan.

Nieuwe vloer?

Wilt u graag een nieuwe vloer of wilt u uw vloer onderhouden? Neem dan gerust contact op met het parketbedrijf waar de beste parketlegger te vinden is! Uiteraard kunt u ook langskomen in onze showroom.