Parket laten leggen

Wilt u een parketvloer laten leggen door een professioneel bedrijf? Schakel dan Brabant Parket in voor het laten leggen van uw vloer! Wij verkopen en leggen prachtige vloeren van diverse soorten, kleuren en maten. Wilt u een unieke uitstraling voor in uw woonkamer, slaapkamer of een andere deel van uw woning? Lees dan snel verder voor de verschillende vloersoorten van Brabant Parket!

PVC vloeren

Pvc vloeren zijn in de afgelopen jaren enorm populair. Deze vloeren zien er authentiek uit en past binnen ieder interieur. Het leggen van een pvc vloer is ook relatief eenvoudig, en dus snel gelegd. Daarnaast is een pvc vloer onderhoudsvriendelijk, geluid reducerend en bestemt voor vochtige plaatsen. De stroken van een pvc vloer zijn opgebouwd uit verschillende lagen kunststof en is water resistent. Ideaal voor huishoudens die gemak zoeken en toch houden van een authentieke uitstraling.

Laminaat

Laminaat als vloerbedekking is erg mooi. Daarnaast is laminaat slijtvast, onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in diverse looks en kleuren. Laminaat is eenvoudig te leggen en geschikt voor stoelen met wieltjes. Een nadeel van laminaat is dat het niet vochtbestendig is. Daarom raden wij aan om laminaat alleen op vochtvrije plaatsen te gebruiken, zoals een woonkamer en slaapkamer.

Houten vloeren

Een houten vloer of parket is vrij makkelijk te leggen en zorgt voor een authentieke look. Daarnaast zijn er verschillende soorten houten vloeren. Ook is het mogelijk om de vloer te leggen op verschillende manieren. Alle soorten legrichtingen zijn mogelijk. Onze professionals adviseren u graag over de mogelijkheden bij Brabant Parket.

Interesse?

Wilt u graag een nieuwe vloer? Neem dan gerust even contact op of kom langs in onze showroom. We beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van een advies op maat.