Parket expertise

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van parketvloeren? Dan stopt uw zoektocht hier! Brabant Parket is het juiste adres voor kwalitatieve vloeren. Als parketbedrijf in Drunen hebben wij al vele klanten mogen voorzien van prachtige laminaat vloeren, pvc vloeren en houten vloeren. Onze collectie is onderscheidend en innovatief. Wij hebben voor iedere woning verschillende vloeren die geschikt zijn qua kleur en soort.

Ervaren parketbedrijf

Wij zijn een ervaren en succesvol parketbedrijf dat al 22 jaar garant staat voor kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaar advies. Ook staat klantvriendelijkheid bij ons op nummer één. Bij Brabant Parket maken wij eisen en verwachtingen meer dan graag waar.

Unieke collectie

Bij Brabant Parket hebben we een groot aanbod in parket. Er zijn verschillende manieren om een vloer vorm te geven in een woning, waarbij u kunt denken aan houten vloeren, pvc en laminaat. Deze vloersoorten verschillen van elkaar en kan voor de ene ideaal zijn en voor de andere niet. Wij hebben de juiste kennis en ervaring om u te informeren over de verschillen tussen de vloeren. Neem gerust contact met ons op of kom langs onze showroom.

Kwaliteit in parket

Wanneer u kiest voor een nieuwe vloer of parket, dan mag u verwachten dat wij u voorzien van vakmanschap en expertise. Daarnaast ontvangt u altijd een eerlijke offerte en komen wij langs om de ruimte in te meten. Tijdens het traject houden we alles goed in de gaten tot in het kleinste detail.

Interesse?

Heeft u interesse in een parket van Brabant Parket? Neem dan gerust contact met ons op. Onze professionele medewerkers voorzien u volledig en vakkundig over alle mogelijkheden. Op deze manier maakt u de juiste keuzes voor uw woning.