U mag bij ons een zeer complete begeleiding verwachten de aankoop van uw vloer moet een weloverwogen keuze zijn die u voor langere tijd maakt. Een vloer kopen bij ons is een investering voor misschien wel 15 tot 30 jaar,u krijgt bij ons een goed advies en zelfs leg-hulp bij zelfleggen.

Zorgeloos tot in detail

Bij Brabant Parket kiest u voor een bijzondere collectie houten vloeren, pvc vloeren of laminaat. Onze collectie is onderscheidend en innovatief.

U ontvangt altijd een eerlijke offerte. We komen uiteraard bij u langs om de ruimte in te meten , waardoor we niet voor verassingen komt te staan. Ook tijdens het traject houden we alles scherp in de gaten. Ook met uw architect of aannemer, tot en met het kleinste detail.

Ambachtelijk in zijn puurste vorm

Parketleggen is een ambacht. Puur vakmanschap. Alles wat we maken is handwerk. Bij het leggen van een plankenvloer of visgraatparket tot aan de renovatie van uw huidige vloer. Om kwaliteit te kunnen waarborgen werken we alleen met een vast team parketleggers. Zeer gemotiveerde vakmensen die uw vloer leggen zoals het hoort ,onderscheidend vakwerk.

Top service, ook na uw aankoop!

Wij doen er alles aan om het werk en planning af te stemmen op uw wensen. De oplevering vind pas plaats als u helemaal tevreden bent. Maar ook daarna staan we voor u klaar. Voor onderhoud, advies of herstelwerk. Wij denken altijd mee met uw wensen.