Onderhoud parket

Heeft u een houten vloer en is deze aan onderhoud toe? Is de kleur niet meer zo stralend als voorheen? Overweeg dan eens om uw parket te laten onderhouden door Brabant Parket. Wij zorgen ervoor dat uw bestaande vloer weer in topconditie is. Onze professionals en experts weten als geen ander hoe zij vloeren moeten onderhouden. Ook voorzien zij u graag van advies, zodat uw parket lang mee kan!

Belang onderhoud

Na jarenlang gebruik van uw parketvloer, begint deze te slijten. Daarom is het van belang om uw vloer te onderhouden, zodat deze nog lang mee gaat. Wij zijn expert op het gebied van parketonderhoud. Brabant Parket regelt het stofarm schuren van uw parketvloer. Ook knappen we de parketvloer op met extra’s, zoals het lakken, oliën en kleuren van het parket.

Vlekken?

Heeft u vettige of vieze vlekken op uw parketvloer? Dan is het mogelijk om uw parket te reinigen met een intensiefreiniger. Deze reiniger verwijdert alle vlekken en viezigheden op uw vloer. Let wel op: na het gebruik van een intensiefreiniger moet u altijd weer een onderhoudsolie aanbrengen aan uw parketvloer. Op deze manier blijft het langer schoon.

Aanpak

Onze experts komen vrijblijvend langs om uw vloer te beoordelen en de juiste behandelwijze samen te stellen. Voor elke vloersoort hebben wij een andere methode. Voor een houten gelakte vloer, gebruiken wij intensieve reinigers en speciale zeep. Daarna lakken wij de vloer weer, zodat het er weer nieuw uitziet. Indien sommige delen van uw vloer erg beschadigd zijn, kunnen wij enkele vloerdelen vervangen. Als dat niet het geval is, wordt uw parketvloer geschuurd en opnieuw behandeld. Zo kunt u nog jarenlang genieten van een prachtige vloer.

Interesse in een onderhoudsbeurt?

Is uw parketvloer aan onderhoud toe? Schakel ons dan in om uw parket weer te laten stralen als voorheen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!