Herstellen parket

Heeft u een vloer die schade heeft opgelopen door bijvoorbeeld een lekkage, brandplekken of beschadiging door gebruik? Dat is erg vervelend, maar zeker oplosbaar. Brabant Parket beschikt over de juiste kennis om uw beschadigde vloer te herstellen. Van plaatselijk herstel tot het vervangen van de gehele vloer. Wij gaan deskundig om met de schade aan uw vloer en zorgen voor een (nieuwe), mooie vloer.

Aanhelen parket

Is een klein deel van uw parketvloer beschadigd? Of ontbreekt een deel van uw parket? Dan helpen we u graag! Wij zorgen ervoor dat het beschadigde of ontbrekende stuk wordt vervangen door nieuwe planken die sprekend op uw huidige vloer lijken. Zo ziet u straks geen verschil tussen het oude en het nieuwe gedeelte. Daarnaast zorgen wij voor een mooie overloop, dat er geen rechte lijn tussen de oude en nieuwe vloer te zien is. Wij maken de nieuwe planken op maat en lijmen het vervolgens vast op de ondervloer. Tot slot wordt de gehele vloer geschuurd en afgewerkt. U zult zien dat er niets meer zichtbaar is van de aanheling. Zo kunt u nog langer genieten van uw vloer!

Complete renovatie

Indien uw parketvloer compleet beschadigd is, is het mogelijk om deze op te knappen. Dit kan door de vloer te schuren, verwijderen en te vervangen van de beschadigde parketvloerdelen. In plaats van het compleet aanleggen van een nieuwe parketvloer, kunt u ook uw huidige vloer laten reparen en/of schuren. Na het schuren wordt uw vloer weer opnieuw behandeld met de afwerking die u graag wilt. Denk hierbij aan olie, hardwax of lak.

Schade experts

Brabant Parket is de schade-expert op het gebied van parketvloeren. Onze experts bekijken grondig wat de schade is, hoe groot de schade is en op welke manier de schade opgelost kan worden. Wij bespreken samen met u of uw parketvloer toe is aan een aanheling of toch een complete renovatie. Hoe dan ook, uw parketvloer zal er net zo mooi uitzien als voorheen.

Schade opgelopen?

Heeft u onlangs schade opgelopen aan uw parketvloer, zoals krassen, lekkage of brandplekken? Schakel ons dan gerust in om uw parket van dichtbij te bekijken. Wij voorzien u graag van advies. Daarnaast bespreken wij de mogelijkheden samen met u. Neem gerust contact met ons op.