Onze showroom is uitgeroepen tot de meest vernieuwende showroom van Brabant met wel 300 verschillende items is onze showroom een inspiratiebron bij uitstek. Wij nodigen u uit om onder het genot van een heerlijk kopje verse koffie ons advies te ervaren. Wij zeggen wel eens, wij verkopen geen houten vloeren maar een sfeer die bij u past.

Eigentijdse en trendy collecties

Wij geven onze ruime stalen aan u mee naar huis zodat u thuis uw keuze kunt maken.

Ons werkgebied

Brabant Parket werkt door heel Nederland,waar u ook woont, wij zorgen dat u die perfecte vloer krijgt die precies bij uw wensen aansluit.
Ook in uw tweede huis waar ook ter wereld leggen wij de vloer die u wilt.

Collectie

Onze collectie bestaat uit parket, PVC vloeren (vinyl) en laminaat tot aan houten vloeren in de meest bijzondere uitvoeringen en patronen, zoals visgraat parket en verouderde vloeren. Of u de houten vloer wilt combineren met uw vloerverwarming of uw parketvloer wilt plaatsen in een appartement ,wij maken het voor u.

Uw bestaande vloer opknappen

Is uw bestaande parketvloer toe aan een grondige opknapbeurt?  Wij zijn gespecialiseerd in zowel het onderhoud als het schuren van iedere houten vloer. Na het renoveren is uw parketvloer weer helemaal als nieuw. Wij maken er een metamorfose van. Ook kunt kiezen voor een onderhoudscontract om uw houten vloer voor langere tijd mooi te houden om een evt. schuurbeurt zo lang mogelijk uit te stellen.

Ook zijn wij gespecialiseerd in traprenovatie.

parket expertise