Brabant Parket wint Keurmerk klantvriendelijkheid

Met trots kunnen wij zeggen dat Brabant Parket het keurmerk voor klantvriendelijkheid heeft gewonnen! Door onze 22 jaar lange ervaring in het leggen van prachtige vloeren, kunnen wij stellen dat onze klanten ons klantvriendelijk vinden. Dit maakt ons een succesvol parketbedrijf!

Innovatief en onderscheidend

U kunt bij ons terecht voor een prachtig en bijzonder assortiment aan verschillende soorten vloeren. Onze collectie is innovatief en onderscheidend met onze houten vloeren, PVC vloeren en laminaat. Wij vinden het belangrijk dat ieder project tot in het kleinste detail grondig wordt afgewerkt.

Bedankt!

Wij willen alle klanten die het vertrouwen in ons hebben bedanken voor hun feedback. Ook zijn we dankbaar dat we verkozen zijn als klantvriendelijk parketbedrijf.

Deskundig advies

Wilt u een nieuwe vloer, maar kunt u niet kiezen tussen alle soorten? Wij adviseren u graag! Wij komen langs om de ruimte te meten. Naar aanleiding van de ruimte, uw budget en uw wensen maken wij een advies op maat voor u! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden en eventuele vragen. Uiteraard kunt u ook langskomen in onze showroom!