Brabant Parket, ons concept!

Wij verkopen en leggen prachtige vloeren, maar dat is niet het enige! Met onze 22 jaarlange ervaring staan wij garant voor vakmanschap en een betrouwbaar advies. Klantvriendelijk en een eerlijk advies staan bij ons centraal. Dit maakt ons al 22 jaar lang een succesvol parketbedrijf!

Innovatief en onderscheidend

Bij ons kunt niet terecht voor gewone houten vloer, PVC vloer of laminaat. Nee, wij hebben een prachtig en bijzonder assortiment aan verschillende vloeren. Onze collectie is innovatief en onderscheidend. We dragen zorg uit over elke project, tot en met het kleinste detail.

Advies op maat

Zodra u contact met ons heeft opgenomen komen wij langs om de ruimte te bekijken, uw wensen te bespreken en de mogelijkheden door te nemen. We stemmen graag uw wensen, planning en budget op elkaar af. Tijdens onze afspraak meten we ook altijd gelijk de ruimte op, zodat we niet voor verassingen komen te staan.

Prachtig eindresultaat

Daarna stellen we graag een op maat gemaakt offerte voor u op. Zo weet u wat u kunt verwachten en komt u nooit voor onverwachte uitgaven te staan. Tijdens het gehele project houden we het proces goed in de gaten, stemmen we eventueel alles af met uw aannemer of architect, zodat we samen tot een prachtig eindresultaat komen!

Professionele parketleggers

Uiteraard werken we alleen met professionals en vakbekwame parketleggers. Stuk voor stuk beschikken ze over de juiste ervaring en kennis om uw vloer te leggen inclusief een perfecte afwerking. Bij ons kunt u 15 tot 30 jaar zorgeloos van uw parket genieten. Mocht er onverhoopt iets gebeuren met uw vloer zijn we er uiteraard ook voor u.

Een parketvloer aanschaffen

Wilt u graag een nieuwe vloer? Neem dan gerust even contact op of kom langs in onze showroom. We beantwoorden met alle liefde uw vragen, laten onze collectie zien en geven advies op maat.